Bemutatkozás

 

Az ICT Európa System Zrt. az ICT Európa Holding cégcsoport tagja.

Az ICT Európa Holding Zrt. nem csupán egy vállalkozás, cégünk olyan ügyviteli szolgáltató csoport, ahol egymással összefüggő területeken - adótanácsadás, könyvelés, könyvvizsgálat, jogi szolgáltatások, IT tanácsadás és rendszerüzemeltetés - alakítottunk ki kiváló minőségű szolgáltatás portfóliót.

Image
Ügyfeleink saját versenyképességüket növelhetik azzal, hogy cégünkben olyan partnerre találnak, aki a napi munkavégzésben egymással összefüggő területeken egyszerre és azonnal képes arra, hogy tanácsot adjon. Figyelembe vesszük egy probléma különböző szempontjait, egyszerre vizsgálva például egy könyvelési kérdés jogi vagy akár informatikai vonatkozásait.

A teljes tevékenységünket átható alapelvünk és prioritásunk az ügyfélközpontú szolgáltatás. Célunk, hogy megbízható stratégiai Partnereivé váljunk az Önök cégének is.

Szolgáltatásunk minőségbiztosítási irányelvei szigorú HR kiválasztási eljárásainkra is kiterjednek, ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva igyekszünk megtalálni a lehető legjobban képzett munkatársakat. Létszámunk meghaladja a 100 főt.

Ügyfélkörünk: gyártó, feldolgozó, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások egyaránt a kis- és közép- és nagyvállalati kategóriából.

Egymással összefüggő területeken több, mint 260 elégedett ügyféllel dolgozunk együtt.

Cégcsoportunk által nyújtott szolgáltatásainkról bővebb információt talál az alábbi honlapon:

https://icteuropa.hu/