Miért válasszam az SLM pénzügyi menedzsment szoftvert?

Kezelje cégének pénzügyi folyamatait egy szoftverből!

Iktatás, bizonylatkezelés és számlázás


Banki utalások indítása, befizetések összeegyeztetése a számlákkal


Kintlévőségek, beszedések


Vezetői riportok, cash flow tervezés, ÁFA kalkuláció


Előkönyvelés, kontírozott tételek átadása a könyvelőprogramnak

Melyek az előnyei egy komplett, felhő alapú pénzügyi menedzsment szoftvernek?

Mi lenne, ha felépíthetne egy vadonatúj pénzügyi menedzsment szoftvert, ami teljes egészében a vállalkozás pénzügyeire van szabva? Mi ezt megtettük Ön helyett.
DESKTOP SCREENSHOT

Mobilapplikációval pénzügyi feladatai bárhonnan elvégezhetőek

Az SLM mobilappon keresztül munkatársai ugyanazon aktuális adatokat látva, valós időben, hatékonyabban dolgozhatnak egy kimondottan pénzügyi tevékenységre fejlesztett szoftver közös felületein.
DESKTOP SCREENSHOT

Gyors bevezetés, beruházási költségek nélkül

A felhő alapú megoldás gyorsan tanulható, gyorsan tanítható. Költséghatékony megoldás, mely tudásában a nagyvállalati szoftverekkel vetekszik.
Image

Intsen búcsút a párhuzamosan használt szoftvereknek!

Az adatok mozgatása a különböző szoftverek között nehézkes és lassú folyamat. Az SLM rendszer egy komplett megoldást nyújt, az összes pénzügyi folyamat egy helyen, egy belépéssel elérhető. Nincs szükség külön jelszavakra a számlázóprogramhoz, a könyvelőprogramhoz vagy akár a banki felülethez.
Image

Biztonságos adatkezelés és tárolás

Az információk védelmét az MNB előírásainak megfelelően biztosítjuk, melyre vonatkozóan érvényes engedéllyel is rendelkezünk. Az adatokat a Google Cloud felhőjében tároljuk és titkosítjuk.

Takarítson meg időt és pénzt, növelje a pénzügyi folyamatainak hatékonyságát


Az SLM tervezésétől a megvalósulásáig a felhasználó cégvezetők, illetve pénzügyes és könyvelő szakemberek bevonásával készült. Középvállalatokra optimalizált megoldás, ami irányt mutat a mindennapi pénzügyi feladatok hatékony szervezésében.


Kezelje a különböző bankoknál vezetett számláit egy helyen! 2019. szeptember 14-től az EU-n belül valamennyi bank egységes formában köteles elektronikus adatkapcsolatot biztosítani a céges számlákhoz az Ügyfél külön  kérésére. Szoftverünk így összevont módon tudja megjeleníteni a bankok által megküldésre kerülő információkat és lehetővé teszi a bankszámlák egy helyen történő kezelését.


Az SLM automatizálja a pénzügyi feladatok jelentős részét. Valós időben tartja nyilván a vevői egyenlegeket, előkönyveli a számlákat, összeállítja az ÁFA kalkulációt, illetve a cash flow tervet. A jövőben nem kell várnia az információkra; azok valós időben elérhetőek lesznek az Ön és munkatársai számára.

Készen áll arra, hogy megismerkedjen rendszerünkkel?

Minden mező kitöltése kötelező.
Minden mező kitöltése kötelező.
Minden mező kitöltése kötelező.
Minden mező kitöltése kötelező.